Utbildningskostnad

Dipl Hormonterapeut Omgång 5

 

V.v ta del av mitt företags avbokningsvillkor noggrant före anmälan. Inbetald anmälningsavgift innebär att du godkänt villkoren.

För slutlig diplomering krävs din närvaro på minst 31 tim vilket motsvarar 85 % samt godkänd inlämningsuppgift.

Datum:  18-24/10 2018,  totalt 6 kursdagar
Pris:  Utbildning 15.120:- + moms totalt 18.900:-,  varav 2000:- + moms som anmälningsavgift.
Max antal kursplatser: 15 pers
Sista anmälningsdag: 1 september 2018
Obligatoriskt boendepaket tillkommer för 6 dygn: 4500:- per person inkl moms. Då ingår lakan, handdukar och städning, samt boende i stuga i dubbelrum med sköna sängar. Ingår inga måltider.  I stugorna finns soffgrupp, fullrustat kök, bastu.
Totalsumma 23.400 inkl. moms.

Priset utbildning och boende inkl. kursmaterial och mitt kompendium: ”Progesteron i praktiken”, enklare glutenfritt fika i stugorna under utbildningen samt välkomstmiddag på Marholmen to 18/10 2018 kl 19.00.
Själva undervisningen sker i konferenslokal på hotellet men för att hålla nere kostnaderna för dig, så kommer jag köpa med kaffe/the, lätt tilltugg under kursen som vi hjälps åt att ställa fram i pauserna ute i stugorna.
Priset inkluderar inte måltider under vistelsen, stugorna har självhushåll. Det tar 20 minuter med bil till ICA Flygfyren i centrala Norrtälje, du kan förstås även ta med dig mat när du anländer. Det går även utmärkt att köpa till måltider på Marholmen, likaså boka plats på deras SPA.

Slutsumman 20.900 inkl. moms (plats i dubbelrum) ska vara betald mot faktura senast 2018-09-17.

Enkelrumstillägg: 1000:- + moms för 6 dygn. Begränsa antal enkelrum, först till kvarn.
Maila önskemål till kontakta@louisedlund.se

Boka tidigt rabatt: 1000:- som dras av på slutfakturan.
Gäller betald anmälningsavgift senast 2018-06-25

Anmälan: Din kursplats är garanterad när du har betalat in anmälningsavgiften. Jag mailar ut faktura till dig. Betala mot faktura eller via swish: 123 399 19 81.
V.v. kontakta mig på epost: kontakta@louiseedlund.se eller ring +46730240311. Om jag inte svarar, lämna meddelande i mobilsvar.

Max antal kursplatser: 15 pers

Är du av manligt kön och vill gå min utbildning, ber jag dig kontakta mig för att diskutera villkor för boende på Marholmen, innan du anmäler dig.

Om du av någon anledning omöjligen kan eller vill bo på Marholmen under utbildningen, vill jag att du kontaktar mig för separat offert. Hela upplägget bygger på att vi kan använda tiden tillsammans på ett fördjupat sätt och däremellan ha pauser i den vackra miljön på Marholmen vilket kommer främja lärande och förståelse på ett unikt sätt. Du mailar mig på: kontakta@louiseedlund.se

Delbetalning:  kan erbjudas via autogiro till privatpersoner, inte företag. Maila mig för separata villkor. Uppläggningsavgift betalar du som kund, du ansvarar också för att det finns täckning på kontot för de dragningar vi avtalat. Autogiro förutsätter att inga anmärkningar kommer från banken.

Utbildningen avslutas onsd den 24/10 kl. 15.30. Längre pauser dagtid samt kvällsarbete kan förekomma.
Därefter har du ett klientfall att kommentera som inlämnings-/examineringsuppgift enligt de krav och regler jag presenterar sista dagen. Tidpunkt för inlämning 4 veckor efter avslutad kurs. Du får mina personliga kommentarer på ditt arbete, ingen kuggas. Du får i så fall kompletterande uppgift att lösa så jag ser att du tillgodogjort dig utbildningen på rätt sätt.

För slutlig diplomering krävs din närvaro på minst 31 tim vilket motsvarar 85 % samt godkänd inlämningsuppgift.

Mer detaljerad kursöversikt