Referenser och omdömen

Elever på Lic Livstilskonsult – Hormonkurs 2 dagar nov 2015:

Du är underbar att lyssna på och har en enorm kompetens – Annelie
Tack för all din kunskap, Louise, så värdefull! Ska förvalta den så väl jag bara kan – Annica
Tack kloka Louise för din kunskap och din otroliga ödmjukhet är helt fantastisk. Tack ! – Rosa

” Louise hjälper verkligen kvinnor att finna vägen till ett balanserat och lustfullt liv genom ökad kunskap om hormoner. Hon brinner för kvinnors hälsa och är beredd att verkligen kämpa för att skapa en förändring! Hon utbildar i hur vi fungerar och vi själva kan göra för att må bättre. Du får högre kunskap och kan därmed själv arbeta med att förändra ditt liv i syfte att må bättre. Hon är ödmjuk, kärleksfull och lugn så att man som deltagare känner att man kan fråga om allt och ingen fråga är för liten eller för stor. Hennes kunskaper är mycket höga och likaså hennes ambitioner. Jag har samarbetat med Louise i ett evenemang och är mycket nöjd och jag rekommenderar henne varmt!”
Monica Capotondi – kollega

”Jag har kämpat länge med att gå ned i vikt efter mina två graviditeter utan att lyckats! Jag vet exakt hur jag ska äta och hur viktigt det är med regelbunden motion. Men ändå har jag inte lyckats med att gå ned i vikt. Till slut tröttnade jag på att ständigt misslyckas med viktnedgången och tog ett beslut att få hjälp med detta. Det var då Louise kom in i bilden. Jag tyckte kostrådgivare och coach lät intressant och jag har aldrig ångrat att jag tog hjälp av henne. Tillsammans har vi lagt upp realistiska delmål som jag har lyckats nå. Vilken tillfredsställelse att lyckats med något som jag har misslyckats med så många gånger förr. Som coach har Louise även lärt mig förstå sambandet mellan stress och misslyckad viktnedgång. Jag har inte bara gått ned i vikt utan jag har även fått bättre livskvalitet tack vare henne. Jag stressar mindre och försöker leva mer här och nu. Det låter enkelt men jag var så stressad att jag glömde bort att göra det. Jag fick hjälp med att öppna mina ögon och göra små förändringar som gav stora resultat.”
Marie Edlund, 38 år, Älvsjö

”Det personliga omhändertagandet och den individuella stöttningen kändes ovärderlig.”
Karin Wimnell, 68 år, Sthlm

”Mycket nöjd med min viktcoach. 10 av 10
Bra och kunnig personal som förstår problemet med viktnedgång, matvanor etc.i vardagen och som förmedlas på ett enkelt sätt.”
Sven-Erik Svensson, 50 år, Stockholm

”Väldigt bra på att ge positiv feed-back. Man är glad efter ett besök hos dig. Klok och duktig.”
Micke Malmgren, 31 år, Skogås

Kunnig, medkännande, engagerad, lugn, inspirerande och positiv
Omdömen från elever på utbildningen till Lic Kostrådgivare

Härligt språk och roliga metaforer. Pedagogisk!
Omdömen från elever på utbildningen till Lic Kostrådgivare

Energifull, eftertänksam och varm, klok och reflekterande, trovärdig, skapar trygghet och välbehag.
Omdömen från kollegor på NLP practitioner utbildningen