Priser

Prislista hälsotjänster i funktionell medicin

Redan kund ? Boka uppföljningstimme direkt i kalendern nedan. Jag drar 10 % rabatt på fakturan efter vårt samtal.

under perioden 8/7 – 6/8 är min verksamhet på ett minimum. Den perioden tar jag heller inte emot frågor för mailsvar – tjänsten som heter 500:- via swisch och svar inom 3 arbetsdagar. Befintliga klienter som har akuta frågor t ex kring en dosering kan skicka sms till: 0730240311.

Till följd av kraftigt ökad belastning och för att jag ska kunna arbeta på ett hållbart sätt har jag arbetat om både priser och arbetsvillkor. Jag har begränsad möjlighet att svara på mailfrågor. Börja här så får du svar på de flesta frågor mina klienter brukar ha.
Jag arbetar fortfarande med salivtester via Labrix USA. Men, med den skillnaden att femalebalanceshop får hantera utskick till dig och dörr-till-dörr bud till USA eftersom posten i Sverige inte kan leverera dem till labbet i tid längre. Allt förtydligas om du klickar på knappen nedan. Analyserna av testet gör jag som vanligt om du bokar tid för det.

Ny klient ?
Vänligen klicka på knappen och läs igenom prislista och frågor/svar INNAN du bokar eller mailar dina frågor.

Svar på de vanligaste frågorna jag får

Boka tid hos mig

Uppföljningstimme ? Boka tid i kalendern. Jag drar 10 % på fakturan för befintliga klienter.

Mitt eget paket för blodprover via Werlabs – 1450:-. Rabattkod ”Louise” för 10 % rabatt. Passar särskilt för dig som har obalanser i sköldkörteln och/eller är oförklarligt trött.

Mitt specialpaket hos Werlabs

Det går också bra att plocka enstaka prover hos werlabs och använda min rabattkod.

Träffa mig:
Tillsvidare kan du tyvärr inte träffa mig live för rådgivning. Min klientverksamhet sker på distans via telefon eller Skype och efter 4 års erfarenhet av att träffa mina klienter på det viset kan jag konstatera att det fungerar alldeles utmärkt för båda parter.
Du väljer om jag ska ringa dig eller om vi kopplar upp oss via Skype. Bekvämt för oss båda, vi sitter i den miljö vi själva väljer och jag är helt obegränsad av geografi. Jag har svenska klienter över hela världen. Modern teknik är fantastisk.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Omdömen

Nu har jag läst progesteron E-boken och lyssnat på webbinarieföreläsningen om vintertröttheten! Mycket givande! Tack för att du gör din kunskap så lättillgänglig och lyfter kvinnors problematik! Kajsa Nilsson 

Louise Edlund är mycket duktig, engagerad och kunnig terapet. Jag har resonerat och diskuterat och fått mycket hjälp i svåra hormonrelaterade frågor och kan varmt rekommendera henne. Helene Kjellin, terapeut och kollega

Skillnaden på Louise och många andra i denna bransch är ett genuint intresse av att hjälpa varje person på ett individuellt plan. Inte många som fixar det, Louise gör det med bravur. Och då menar jag inte att klanka ner på andra kollegor, men alla som jobbar oseriöst! Tone Lyche, kollega

Louise var en av mina lärare när jag läste till kostrådgivare 2012 och jag blev imponerad av hennes kunskaper. Hon och de andra lärarna väckte många tankar, funderingar och nyfikna frågor och vi alla ville ha svar vilket de svarade på sakligt men, allt hinns inte med tyvärr. Jag rekommenderar Louise även fast jag inte behövt hennes konsultation själv, hon är en av få som besitter de kunskaper hon har och jag skulle absolut inte tveka i att vända mig till Louise i framtiden om jag skulle vara i behov av hjälp! Här vet jag att jag skulle få hjälp till skillnad mot om jag vänder mig till gyn/sjukvården. Där finns inte holistiskt tänkande eller den djupa kunskap som Louise har och aktivt delar med sig av. Louise borde finnas tillgänglig inom sjukvården men de matchar inte hennes kompetens skulle jag säga. Louise ser helhet och personen, sjukvården ser symtom och slår i Fass.
Heléne Löfvendahl, f d elev

Vill också ge Louise högsta betyg. Har en dotter som fått fantastisk hjälp av Louise. Efter mått dåligt i 2,5 år så är hon nu som en ny människa igen, rekommenderar verkligen att ta hjälp av henne. Pernilla Lindström, mamma till ung klient

Kan lova dig att nån bättre hittar du inte. Louise är mycket kompetent och vet vad hon gör!!! Monica Petersson