Louise i media

 

Abonnera på mina poddar

(här har du en länk du kan lägga in i valfri podd-app så får du mina poddar dit istället)

Podcast om personlig träning – Louise intervjuar Alexander Gefwert, Personlig Tränare och delägare i För-Dig träningsanläggning, Bromma. Alexander har en mycket bred och mångårig erfarenhet av träning, kost och näring och bjuder här på sina kunskaper och tips till den som har någon form av utmattningsbesvär men ändå vill träna på gym på ett tryggt och riktigt sätt. December 2016. Lyssna via youtube.

Podcast om mage-tarm obalanser – Louise intervjuar terapeut och kostrådgivare Helene Kjellin som har bred erfarenhet av åtgärder för en frisk mage-tarm hälsa. Särskilt viktigt för dig med inflammatoriska besvär, stress, migrän, sköldkörtelobalanser. November 2016. Du kan även lyssna via youtube.

 

Podcast om Lymfmassage – Louise intervjuar lymfmassör Eva Demburg som har bred erfarenhet inom olika massageinriktningar och är även verksam inom kost och träning i sitt företag. Oktober 2016.

Du kan även lyssna via youtube.

 

Podcast om sköldkörteln – Louise intervjuar Nadja Öström – ordförande i Sköldkörtelföreningen, har en Haschimotos diagnos och många års erfarenhet av sköldkörtelobalanser och vad man själv kan göra för att må bra. Sept-2016.

Du kan även lyssna via youtube.

 

Louise blir intervjuad av ”Hormontant” journalisten, näringsrådgivaren och kollegan Lotten Odh om sexlust och torra slemhinnor i klimakteriet – juli 2015. Ljudet är dåligt i början men det blir bättre efter några minuter. Vi beklagar det.

 

 

 

 

 

 

 

Press:

Gästföreläsning i Mariehamn, Åland oktober 2016. Arrangör Ålands Bildningsförbund och Nina Axell på Lustans Ekologiska. Artikel i Ålandstidningens hälsobilaga.

Ålands Tidnings hälsobilaga

 

Radio:

Mitt inslag från radiohuset torsdag 23/7 2015 på P4 Stockholm om klimakterieprocessen:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6217737

P4 radio Stockholm den 20/7 2015 med sångerskan Annelie Rydé som talar om Klimakteriet och det vi bör tala mer öppet om. Jag har mitt inslag 38 minuter in i sändningen efter låten ”Hey soul sister…”. Pågår i 10  minuter.