Hormonrådgivning

Så här lagrar jag dina personuppgifter

Företaget har ansvarsförsäkring hos IF skadeförsäkring.

För att GDPR säkra min verksamhet har jag nu återskapat samarbete med Competencer.com där du bokar alla mina tjänster t.v. 
Ny klient: introduktionsmöte, Stora hälsopaketet samt samt 1-timmes rådgivning
För befintliga klienter: Uppföljningsmöte 10 % rabatt för befintliga klienter samt tjänsten snabba frågor 

Min presentation på Competencer samt bokningsbara tjänster

Har du många olika besvär vi behöver hantera, boka gärna introduktionsmöte först så vi får gå igenom behov av kompletterande prover etc. 

OBS! Competencers webbinarieplattform stödjer inte Safari webbläsare, senaste version av Chrome eller Firefox är det som gäller. Har du inte det, välj i så fall telefonrådgivning när du bokar.

Möjlighet att ansöka om avbetalning via https://www.medicalfinance.nu

DUTCH hormontest – det mest avancerade och kompletta testet som existerar

Det här testet visar hela bilden av dina könshormoner, melatonin, stresskurva samt hur du utsöndrar dina hormoner ur kroppen. DUTCH testet är mycket komplext att både förstå och återkoppla till klient, varför jag valt att inte sälja testerna utan en tillräckligt omfattande återkoppling till dig av hela din hälsosituation, så att du verkligen förstår och blir nöjd. Tänk på det när du jämför med andra priser på marknaden. 

Återkopplingen från mig av DUTCH Complete motsvarar Stora Hälsopaketet . Jag säljer inte DUTCH utan återkopplingspaketet av ansvar för oss båda. Vi behöver tid att gå igenom din helhetshälsa, annars kan det bli fel.

Blodprov via Werlabs

Ange rabattkod ”Louise” i kassan så dras 10 % på alla prover hos Werlabs, även om du inte väljer min panel. När du får dina provsvar via Werlabs, avisering via SMS och mail, gå in i dina resultat och upp i högra hörnet kan du spara ner dina värden som pdf-fil (gulmarkerat i bilden nedan). Maila dessa till mig. I och med att GDPR träder i kraft kommer mina rutiner att ändras enligt gällande lagstiftning.

Spara pdf werlabs