Salivtesta dina hormoner

Salivtestlåda

Fr o m januari 2017 hänvisar jag inköp av salivtest till femalebalanceshop.com. Du kan sedan boka tid hos mig för återkoppling.

Känner du att något är fel, känner du inte  igen dig själv, ökar eller minskar du i vikt utan förklaring? Det kan ha ett stort värde för dig att ta reda på vad det beror på. Kanske du börjat hos sjukvården men inte nått ända fram. Då kan ett salivtest hjälpa dig vidare.

Jag erbjuder som tillägg till min rådgivning ett salivtest för hormonanalys via det amerikanska laboratoriet Labrix. Alla detaljer kring vad som ingår framgår av prislistan under fliken ”Priser”. Priserna kan ändra sig och då gäller prislistan som ligger under fliken ”Priser”.

För att skicka ut testlådan med utförliga instruktioner på svenska, behöver jag din postadress. Lådan är lätt, men skrymmande, så har du inte en stor brevlåda, kan den behöva hämtas hos postombud.

Salivtestet omfattar hormonerna östradiol, östriol och östron, progesteron, testosteron, DHEA, kortisol 4 ggr på en dag så vi ser din dygnskurva. Jag testar både män och kvinnor.


Test schema

Resultatet av dessa väger jag in i min återkoppling tillsammans med testresultatet. På det sättet får vi en ännu bättre helhet av hur din situation behöver åtgärdas. Åtgärder kan gälla alla typer av livsstilsförändringar, justeringar av kosten, kosttillskott, rek. att söka läkare för ytterligare provtagning, diagnos och/eller tips på receptförskrivning du borde be din läkare om.

Vi kan även diskutera kompletterande provtagning via www.werlabs.se om de är anslutna till ett labb nära dig. Paketlösningar och priser, se fliken ”Priser”.

Du beställer allt genom att skicka mail till: kontakta@louiseedlund.se.

Salivtest – hur går det till