Hälsa och hormonpodden

Om du klickar på knappen så hittar du länk som du kan klistra in i en podd app i mobilen.

Abonnera på mina poddar

Podcast om Medicinsk Yoga – Louise intervjuar yogalärare Inger Ekman som driver företaget iamyoga i Strängnäs. Vi lär dig mer om yoga, hur man ska välja yogaform och vilka hälsofördelar man kan förvänta sig av att yoga regelbundet. Mars 2017.

 

 

 

 

 

Podcast om personlig träning – Louise intervjuar Alexander Gefwert, Personlig Tränare och delägare i För-Dig träningsanläggning, Bromma. Alexander har en mycket bred och mångårig erfarenhet av träning, kost och näring och bjuder här på sina kunskaper och tips till den som har någon form av utmattningsbesvär men ändå vill träna på gym på ett tryggt och riktigt sätt. December 2016.

 

 

 

 

 

 

 

Podcast om mage-tarm obalanser – Louise intervjuar terapeut och kostrådgivare Helene Kjellin som har bred erfarenhet av åtgärder för en frisk mage-tarm hälsa. Särskilt viktigt för dig med inflammatoriska besvär, stress, migrän, sköldkörtelobalanser. November 2016.

 

 

 

 

 

 

 

Podcast om sköldkörteln – Louise intervjuar Nadja Öström – ordförande i Sköldkörtelföreningen, har en Haschimotos diagnos och många års erfarenhet av sköldkörtelobalanser och vad man själv kan göra för att må bra. Sept-2016.

 

Korta poddar om aktuella ämnen

Avsnitt 2: Historien och legenden bakom Alla Hjärtans dag, mina tankar om modernt firande och om att uttrycka kärlek till de som står oss närmast. Publicerat 2017-02-13


Avsnitt 1: Biverkningar preventivmedel med hormoner – publicerat 2017-02-08