Föreläsningar

Vårens mest prisvärda webbinarium ? Kursen alla borde gå.

5 kollegor med unik expertis har gått samman och skapat en extremt prisvärd webbkurs i livskunskap som du följer hemma från datorn.

10 föreläsningar med 5 spännande föreläsare: Anna Hallén Buitenhuis, Maria Helander, Helene Kjellin, Nadja Öström och jag själv. Hemlig FB-grupp kopplad till kursen.

Onsdagkvällar kl 18:15 – 19:00 med start 1 mars, 8 tillfällen.
Pris: 1450 kr inkl. moms.
Anmälan till alex@annahallen.se.
Begränsat antal platser. Först till kvarn. BINDANDE anmälan.

Kursen alla borde gå. Kursen som borde vara obligatorisk i alla våra skolor.
Kursen med livskunskap för att skapa möjligheter att må sitt allra bästa.
En unik kurs med den viktigaste kunskapen inom flera områden för att ge en bred grund att själv arbeta utifrån.

Som kvinna är det idag tufft att leva som våra kroppar önskar.  Trygghet är en förutsättning för att våra kroppar ska fungera optimalt.  Att hitta rätt i djungeln av råd är svårt. Missa inte missa detta unika tillfälle när vi nu tillsammans, som en helhet, kan erbjuda dig bred kunskap om alla de faktorer som påverkar oss, samt ge dig alla verktyg för att du ska nå ditt bästa mående.

Maria Helander – 2 x Självmedkänsla – 1 mars & 8 mars.

Hur kommer det sig att du gång på gång misslyckas med att ta hand om dig själv och din hälsa? Varför gör du inte som du har bestämt dig för? Är du bra på att peppa andra, men prioriterar alltid bort dig själv? Självmedkänsla är kunna visa sig självförståelse, respekt och värme. Det gör det lättare för dig att hantera jobbiga känslor när du behöver det, istället för att bombardera dig själv med hårda ord. Forskning idag visar även att en människa som har självmedkänsla stressar mindre, har lättare att nå sina mål och tar hand om sin hälsa bättre. Självmedkänsla är att behandla sig själv som sin bästa vän.

Anna Hallén – 2 x Gnisselzonen – 15 mars och 22 mars.

Hur fungerar dina signalsubstanser? Var bor din hjärna bäst? Vad behöver du för att trivas, känna dig trygg och uppleva stimulans och skratt?
Hur bygger du energi? Kroppen bygger bara det du ber den om, vi lär oss hitta rätt i balansen mellan tillskott och kroppens prioriteringar.

Helene Kjellin – 2 x Tarm & bakterier– 29 mars & 5 april.

Matsmältningens spännande väg, hinder och möjligheter. Vi tittar på hur tarmen och alla dess bakterier påverkar oss på både gott och ont, vad som orsakar läckande tarm, hur vi läker och vad vi kan göra för att må vårt bästa. Vi öppnar också upp för den ofrånkomliga kopplingen mellan tarmen och psykisk ohälsa.

Uppehåll påskveckorna 15 & 16

Nadja Öström – 2 x Sköldkörteln – 26 april & 3 maj.

Sköldkörtelsjukdom och autoimmuna sjukdomar ökar och vår sköldkörtel är ett av de viktigaste organen som är känsligt för toxiner och främmande ämnen. Kvinnor drabbas oftare än män och du kanske vill veta varför. Nadja guidar dig igenom sköldkörtelns viktiga funktion och vad som påverkar, men även vad du kan göra om du upplever symtom av en sviktande sköldkörtel eller redan äter medicin.

Louise Edlund – 2 x Hormoner – 10 maj & 17 maj.

Kapad hjärna, nedstämdhet och dålig sömn, ”värkig” och trött, PMS, menstrassel, hormoner som saknas. Ibland är det tufft att vara kvinna men det finns hjälp. Louise reder ut hur allt hänger ihop och vad du själv kan göra för att komma i balans igen.

 

Inspelade webbinarium finns att köpa i min webshop.

 

Du hör min röst, du ser mig i en liten ruta och du ser tydliga stora slides som förstärker det jag lär dig. Jag har klippt bort den efterföljande chatten med frågor från de som deltog när webbinariet sändes live.

 

 

Så här tycker mina kunder

Jag kan på det varmaste rekommendera min vän Louise Edlund´s hormonföreläsning! Hon är en varm, mycket intressant och trovärdig förmedlare! Det Louise inte vet om hormoner är inte värt att veta! Ursula Schrober – CEO Teater U och kollega

Boka Louise Edlund! Hon är helt fantastisk att lyssna till, ett levande uppslagsverk som jag brukar kalla henne! Maria-Pia Gottberg – CEO Friendy och kollega

Kundrecensioner från live-föreläsning i Malmö 9/2 2014:

”Lugn och saklig, bred kompetens och har ödmjukheten att våga säga: det vet inte jag! Även om jag är beklämd över hur mycket man utelämnar i dagens sjukvård så går jag från dagens kurs med ett leende på läpparna, jag har fått så många verktyg hur jag själv kan ta ansvar över mitt eget välbefinnande.”  Ann Edlund

”Jag tyckte Louise var mycket trevlig,lugn och förklarade på ett utomordentligt tydligt sätt. Det märks att hon besitter en stor kunskap och vet vad hon pratar om. En mycket intressant kurs som alla tjejer skulle behöva gå. Det blev ett par aha moments :)” Eva Berg

Några av eleverna från hormonkurs via webbinarium omgång 1:

”Fantastiskt att kunna sitta hemma och ta del av personligt engagemang och kunskap”Cecilia Cederlund
” Kunnig. Tydlig och genomtänkt föreläsare, skön att lyssna på. Säger att hon inte vet om hon inte vet, vilket i sig är förtroendeingivande. Intresserad av oss som deltagare, trots avståndet och skärmen ”emellan”. Sara Levander
”Ett fantastiskt sätt att förkovra sig på! Kunskap för livet! Svår kunskap förmedlad på ett begripligt sätt” Lise Benberg
Kursen har varit över förväntan, jag tycker jag läst mycket men nu har jag fått förklarat för mig hur det hänger ihop. Bra också att få konkreta råd av vad man kan kräva av sin läkare.” Tina Cederberg

Sagt av kollega som jag höll hormonkurs tillsammans med i Stockholm:

” Louise hjälper verkligen kvinnor att finna vägen till ett balanserat och lustfullt liv genom ökad kunskap om hormoner. Hon brinner för kvinnors hälsa och är beredd att verkligen kämpa för att skapa en förändring! Hon utbildar i hur vi fungerar och vi själva kan göra för att må bättre. Du får högre kunskap och kan därmed själv arbeta med att förändra ditt liv i syfte att må bättre. Hon är ödmjuk, kärleksfull och lugn så att man som deltagare känner att man kan fråga om allt och ingen fråga är för liten eller för stor. Hennes kunskaper är mycket höga och likaså hennes ambitioner. Jag har samarbetat med Louise i ett evenemang och är mycket nöjd och jag rekommenderar henne varmt!”
Monica Capotondi – kollega